book button
Τα καλύτερα σημεία για πικνίκ στην ύπαιθρο της Κρήτης

Τα καλύτερα σημεία για πικνίκ στην ύπαιθρο της Κρήτης

Αγκαλιάστε τη μαγευτική εποχή της άνοιξης στην Κρήτη, απολαμβάνοντας φαγητό στο ύπαιθρο στους γραφικούς παραδείσους πικνίκ του νησιού.

Καθώς η φύση ξυπνάει με ζωντανά χρώματα και αρωματικά άνθη, ανακαλύψτε τα ιδανικά σημεία για ένα χαλαρό πικνίκ, όπου ο συνδυασμός νόστιμων μπουκιών και γραφικής ομορφιάς δημιουργεί μια αξέχαστη εμπειρία.

Βοτανικό Πάρκο και Κήποι της Κρήτης (Χανιά): Φωλιασμένο στους πρόποδες των λόφων, αυτό το βοτανικό καταφύγιο προσφέρει ένα καταπράσινο σκηνικό για ένα πικνίκ με βοτανικό θέμα. Ανάμεσα σε ποικίλες συλλογές φυτών, βρείτε ένα ήσυχο σημείο για να απολαύσετε τοπικές λιχουδιές περιτριγυρισμένοι από τη συμφωνία της φύσης.

Λίμνη Κουρνά: Ετοιμάστε ένα καλάθι για πικνίκ και κατευθυνθείτε στη γαλήνια λίμνη Κουρνά, τη μοναδική λίμνη γλυκού νερού στην Κρήτη. Με φόντο τα Λευκά Όρη, επιλέξτε ένα σημείο κατά μήκος της όχθης της λίμνης για να απολαύσετε ένα χαλαρό γεύμα απολαμβάνοντας τη φυσική ομορφιά που σας περιβάλλει.

Λιμνοθάλασσα του Μπάλου: Για ένα παραθαλάσσιο πικνίκ που όμοιό του δεν υπάρχει, επιχειρήστε στην εκπληκτική λιμνοθάλασσα του Μπάλου. Προσβάσιμη με σκάφος ή με μια γραφική πεζοπορία, αυτό το παραδεισένιο σημείο προσφέρει κρυστάλλινα νερά και χρυσή άμμο, προσφέροντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό για να απολαύσετε τοπικά τυριά, ελιές και φρέσκα φρούτα.

Οροπέδιο Ανωγείων: Το Οροπέδιο των Ανωγείων είναι σκαρφαλωμένο στην πλαγιά του βουνού και προσφέρει πανοραμική θέα στο κρητικό τοπίο. Διαλέξτε ένα χορταριασμένο ύψωμα με θέα την κοιλάδα για να απολαύσετε ένα πικνίκ με παραδοσιακά κρητικά εδέσματα, απολαμβάνοντας την γαλήνια ατμόσφαιρα αυτού του υπερυψωμένου καταφυγίου.

Σεϊτάν Λιμάνια: Τα Σεϊτάν Λιμάνια είναι προσβάσιμα με μια γραφική πεζοπορία και διαθέτουν απομονωμένους όρμους και εκπληκτική θέα. Ετοιμάστε ένα γκουρμέ πικνίκ και χαλαρώστε στην παρθένα παραλία, περιτριγυρισμένοι από την άγρια ομορφιά των βράχων και τα καταγάλανα νερά.

Καθώς η άνοιξη σκεπάζει την Κρήτη με ένα μωσαϊκό χρωμάτων, αυτοί οι παράδεισοι για πικνίκ σας προσκαλούν να απολαύσετε τις γαστρονομικές απολαύσεις του νησιού σε αρμονία με το φυσικό μεγαλείο που ορίζει αυτή τη μαγική εποχή.